Stránky o olomoucké MHD

AKTUALITY

Vypravenost vozidel a jejich detaily

Vážení návštěvníci,

jistě jste si již všimli nové funkce stránek- vypravenosti vozidel, kterou stále vyvíjíme.
Budeme rádi, když nám s aktuálním nasazením vozidel pomůžete a přispějete do databáze.

Další nová funkce umožňuje jak ze seznamu s aktuální vypraveností, tak ze seznamu vozů (kliknutím na konkrétní ev.č. vozu) dostat se na stránku týkající se právě daného vozidla. Informace o vozidlech budeme ještě dále rozšiřovat.

Co přesně byste na stránkách o vozidlech našli a vůbec jaké funkce byste zde rádi ještě viděli nám můžete napsat do diskuse pod článek.
Děkujeme Vám!

 
_

Diskuse

Když chci do vypravenosti neco přidat tak jak?

— Anonym · 27. únor 2012, 14:16 · odkaz



V levém sloupcečku ‘vypravenost (zkušební)’.

— PPeťa · 27. únor 2012, 16:14 · odkaz



jo díky budu tam přidávat

— Anonym · 27. únor 2012, 17:31 · odkaz



Těší mne, že se web posunuje dopředu, nicméně pár much by se určitě našlo. Možnost zapisování vypravenosti je perfektní. Ovšem je škoda, že se v kolonkách “rok zařazení” a “poslední prohlídka” objevují informace typu 2000 či 0. Pochopitelně, někdy jsou informace nedostupné, v takovém případě by však možná bylo lepší umístit do kolonky otazník (jako na stránce u Varií) či pomlčku (zvláště v kolonce “rok vyřazení” u dosud nevyřazených vozidel).

Dobrým nápadem je také možnost editování údajů, která však není dostupná u všech vozidel (namátkou B731, kterým by už ale lépe slušelo oddělení vyřazených vozidel, či MAVE).

Pár návrhů na rozšíření: Něco bližšího o měnírnách, aktualizace některých textů např. u tratí či vozidel, oprava některých pravopisných hrubek :-)

Chápu, že zázraky na počkání a nemožné do tří dnů jaksi nejsou na místě, takže řadu zlepšení bude možné realizovat až v bližší budoucnosti. Přeji tedy stránkám hodně vylepšení a kvalitativní skok kupředu!

— smasska · 28. únor 2012, 19:16 · odkaz



Smasska: Díky za tipy. Na některé chyby v letech vyřazení, případně vyřazení jsme narazili. Bude to hromadně aktualizováno, nebo opraveno v databázi tak, aby se zobrazovaly v případě neznámého údaje otazníky.

B731 a Mave na aktualizaci čekají.

V současnosti vytváříme plán postupných úprav a změn, které budeme postupně provádět. Času není nazbyt, takže nemohu slíbit, že to bude změna okamžitá, nicméně se nyní určitě pohnou věci kupředu. :)

— Admin · 28. únor 2012, 22:57 · odkaz



Perfektní úpravy! Moc se mi líbí fotka vozidla u konkrétní vypravenosti a zobrazení informací o soupravách. Jen tak dál!

— Jenda · 29. březen 2012, 18:52 · odkaz







 

Tyto stránky nejsou oficiální prezentací DPMO, a.s.
Copyright © MHD-Olomouc.cz 2004-2020

 

Administrace | E-mail: admin(zavináč)mhd-olomouc.cz

Založeno na Textpattern