Stránky o olomoucké MHD

AKTUALITY

Rekonstrukce přednádraží změní vedení autobusových linek

Dne 28.3.2009 bude pro veškerý provoz uzavřena komunikace po tř. Kosmonautů a to úsek od křižovatky s ulicí Hálkovou až po křižovatku s Masarykovou třídou (před hotelem Sigma). Autobusové linky č. 13, 19, 23, 51, 52 a 60 pojedou po objízdné trase po ulicích Masarykova, Březinova a Kosmonautů. Zastávka Kosmonautů nebude v žádném směru obsluhována.
Spoje linky č. 13, které začínají podle jízdního řádu na zastávce Kosmonautů (směr Šlechtitelů), budou začínat na zastávce Hlavní nádraží, u označníku D. Spoje, které končí na zastávce Kosmonautů ze směru Šlechtitelů budou končit na Hlavním nádraží u označníku H. Autobusová linka č. 60 bude vedena obousměrně přes terminál přednádraží. Zastávka Kosmonautů směr Olympia bude nahrazena zastávkou Hl. nádraží označník G a ve směru Tržnice u označníku C.
Od 4.4.2009 bude změněno uspořádání zastávek v přednádražním prostoru. Zastávky s označením C, D, E, F, G, H, L budou zrušeny. Linky budou zastavovat na zastávkách podle schématu, které naleznete v tiskové zprávě DPMO.
Odkaz- Tisková zpráva DPMO



 
_

Komentáře





 

Tyto stránky nejsou oficiální prezentací DPMO, a.s.
Copyright © MHD-Olomouc.cz 2004-2020

 

Administrace | E-mail: admin(zavináč)mhd-olomouc.cz

Založeno na Textpattern