Stránky o olomoucké MHD

AKTUALITY

Dopravní podnik opraví oblouk v Brněnské ulici

Dopravní podnik vypsal veřejnou zakázku na opravu oblouku v Brněnské ulici. Z části bude kolejový svršek zcela nový, zčásti opravený včetně úpravyGPK. Mimo oblouku dojde k opravě trati až po zastávku Pionýrská na straně jedné a téměř až po křížení s ulicí Čajkovského na straně druhé.
Předmětem stavby je také nový asfaltový kryt na křížení přes Brněnskou ulici a nové automatické kolejové mazníky na solární pohon před obloukem (v obou směrech). Téměř samozřejmostí je již výplň vnějších i vnitřních boků kolejnic pryžovými bokovnicemi a patními návleky.
V místě křižovatky se bude tramvajová trať opravovat na dvě etapy (po půlkách). V první etapě se provede oprava části tramvajové trati přibližně do poloviny křižovatky ul. Brněnská směr Hraniční, v druhé etapě se zrealizuje druhá polovina tramvajové trati v křižovatce směr ul. Brněnská do centra.

Dopravní podnik požaduje dokončení díla nejpozději do 6.4.2017.

 
_

Diskuse

Nejen to, letos by se měly vyměňovat oblouky na vysokém mostě a cca 200 m kolejí u Husova sboru. DPMO poptává PD na tuto stavbu. A do toho navíc 1. máje, Legionářská a 1/3 křižovatky Okresní soud. Letos to zkrátka bude zajímavé.

— smasska · 4. únor 2017, 16:46 · odkaz



Články i o tomto chystám, jen není dost času psát to průběžně. :)

— Admin · 4. únor 2017, 17:08 · odkaz







 

Tyto stránky nejsou oficiální prezentací DPMO, a.s.
Copyright © MHD-Olomouc.cz 2004-2020

 

Administrace | E-mail: admin(zavináč)mhd-olomouc.cz

Založeno na Textpattern