Stránky o olomoucké MHD

AKTUALITY

Provoz tramvají obnoven

Ve čtvrtek 4. 12. bude plně obnoven tramvajový provoz. Všechny tramvajové linky budou vedeny dle platných jízdních řádů.



3. 12. 2014, 22:00:
V současnosti se podařilo zprovoznit celou tramvajovou trať, proto v ranních hodinách budou vypraveny všechny tramvajové linky bez omezení. V případě technických problémů budou podány bližší informace ohledně případné změny v organizaci provozu.



Mezi 14. a 15. hodinou byl postupně obnoven tramvajový provoz na trati Nová Ulice – Tržnice – Fibichova, trasa linky číslo 1. Tramvaje prozatím nebudou jezdit dle běžného jízdního řádu, ale budou vypravovány v intervalu 7,5 minuty.

Náhradní autobusová doprava na lince č. 2 bude posílena a pojede v rozmezí 7,5 minuty.

Tramvajový provoz
Linka č. 1 – zajištěna tramvajovou dopravou – 7,5 minutový interval
Linka č. 2 - zajištěna výlukovými autobusy – 7,5 minutový interval
Linka č. 3 – neprovozována
Linka č. 4 – v úseku Hl.nádraží – Pavlovičky zajištěna výlukovým autobusem – 30-ti minutový interval
Linka č. 5 – neprovozována
Linka č. 6 – neprovozována – v úseku Nová Ulice – Okresní soud, Náměstí Hrdinů nahrazena posílenou tram. linkou č. 1 a výlukovým autobusem U
Linka č. 7 – neprovozována – v úseku Neředín, krematorium – Palackého, Okresní soud nahrazena posílenou linkou č. 2 a výlukovým autobusem U
Linka č. U – v trase Nová Ulice – Náměstí Hrdinů – Neředín a zpět zajištěna výlukovými autobusy – 30-ti minutový interval

3. 12. 2014, 13:45:
V současné době se předpokládá, že by měla být během dnešního dne zprovozněná alespoň linka č. 1. Tím by se aelspoň částečně mělo ulevit náhradní autobusové dopravě.

2. 12. 2014, 13:45:
V současné době se předpokládá, že by během úterý mohla být zprovozněna linka č. 1. Odstraňování námrazy však probíhá ručně a proto nelze dodržení termínu garantovat.




Více na DPMO.cz

 
_

Diskuse





 

Tyto stránky nejsou oficiální prezentací DPMO, a.s.
Copyright © MHD-Olomouc.cz 2004-2020

 

Administrace | E-mail: admin(zavináč)mhd-olomouc.cz

Založeno na Textpattern